hockeyschool

hockey training en cursus

Wij organiseren trainingen en cursussen op verschillende complexen en verenigingen. De kinderen leren nieuwe technieken d.m.v. uitdagende oefeningen onder leiding van enthousiaste, ervaren trainers. Op iedere locatie is een begeleidende trainingscoördinator aanwezig die ook het aanspreekpunt is voor ouders met vragen en voor meer informatie. Daarnaast organiseren wij hockeykampen in de schoolvakanties.

handig in hockey

Tijdens de cursus ‘Handig in Hockey’ trainen wij de vaardigheden en techniek van de hockeyers om vooruitgang te boeken in hun spel. Hierbij komen verschillende facetten van het hockey voorbij en ligt het accent op het verbeteren van technische vaardigheden.

In de training staat het oefenen met bal en stick centraal waardoor zij continue actief bezig zijn met een bal. We trainen in kleine groepen om van jou een betere en completere hockeyspeler of – speelster te maken.

  • start twee keer per jaar
  • 10 trainingen/60 minuten
  • enthousiaste, ervaren trainers en trainsters
  • max. 10 spelers/ trainer
  • vanaf 6 jaar

winter zaalhockey

In de wintermaanden organiseren wij de 8-weekse cursus ‘Winter Zaalhockey’. Ons team leert je de mooiste technieken en vaardigheden.

We trainen op je hockeytechniek in uitdagende oefenvormen en zorgen ervoor dat je handiger wordt met hockey.

De ruimte in een zaal is beperkt waardoor wij in kleine groepjes trainen.

Een ander voordeel: deze trainingen gaan altijd door!

hockey kamp

Naast de cursussen organiseren wij de wel bekende hockeykampen met 3 dagen hockeyplezier.

De dagen zijn gevuld met techniektrainingen, hockeyspelen, wedstrijdjes en nog veel meer. In ieder geval veel hockey, hockey en nog eens hockey.


De hockey dagen zijn van 09:30 tot 16:00 uur. Movella zorgt voor voldoende eten en drinken voor overdag. Slapen doe je thuis om uitgerust aan de volgende dag te beginnen.


Onder begeleiding van enthousiaste trainers en trainsters, werken we met maximaal 10 spelers per trainer. 

funkey hockey

Wij organiseren trainingen voor jonge kinderen die nog te jong zijn voor reguliere trainingen of op een wachtlijst staan bij een hockey club.

De kinderen wordt spelenderwijs de hockey beginselen geleerd d.m.v. leuke oefeningen onder leiding van enthousiaste, ervaren trainers.

Kleintjes Hockey is een lesprogramma van 8 lessen voor kinderen in de leeftijd van 4 en 5 jaar. Iedere les duurt circa 60 min. inclusief warming-up en afsluiting.

Tijdens de lessen staat plezier in het goed leren bewegen centraal, De trainingen worden gegeven door ervaren trainers.