funkey hockey
funkey hockey
funkey hockey

hockey training voor kleinere kids

Wij organiseren trainingen voor jonge kinderen die nog te jong zijn voor reguliere trainingen of op een wachtlijst staan bij een hockey club.

De kinderen wordt spelenderwijs de hockey beginselen geleerd d.m.v. leuke oefeningen onder leiding van enthousiaste, ervaren trainers.

kleintjes hockey

Kleintjes Hockey is een lesprogramma van 8 lessen voor kinderen in de leeftijd van 4 en 5 jaar. Tijdens de lessen staat plezier in het goed leren bewegen centraal, De trainingen worden gegeven door ervaren trainers.

Bij Kleintjes Hockey lessen worden verschillende materialen gebruikt zoals lintjes, hesjes, hoepels, pionnen, banken, zachte ballen en een (knots)hockeyset.


Iedere les duurt circa 60 min. inclusief warming-up en afsluiting. De kinderen worden in groepjes verdeeld indien mogelijk naar leeftijd hockey-en/of andere sportervaring. Vervolgens rouleren de groepjes iedere 10 minuten naar een andere oefening. Dit om de aandacht vast te houden.

wachtlijst hockey

Sta je op een wachtlijst bij een vereniging maar wil je wel al heel graag hockeyen dan is wachtlijsthockey wellicht iets voor jou.

Tijdens de trainingen worden de beginselen van het hockey aangeleerd zodat instomen in een team soepel verloopt.

Elke les duurt een uur waarin 3/4 oefeningen worden gedaan. Een cursus bestaat uit 8/10 lessen.