voetbalschool

Vaardig in Voetbal

Wij organiseren de cursus ‘Vaardig in Voetbal’ voor jongens en meiden vanaf 6 jaar. Onder leiding van ervaren techniektrainers worden hun voetbalkwaliteiten verder ontwikkeld. Iedereen is welkom om zijn of haar talenten verder uit te bouwen. Spelplezier is een belangrijke waarde binnen onze voetbaltrainingen. Daarnaast komen de volgende aspecten naar voren: techniek, tactiek, fysiek en metaal. Deze aspecten van het voetbal kunnen niet los van elkaar worden gezien. Tijdens iedere training zullen deze onderdelen aan bod komen. Dit is jouw kans om een nóg betere voetballer te worden!

vaardig in voetbal

Tijdens de cursus ‘Handig in Voetbal’ trainen wij de vaardigheden en techniek van de voetballers om vooruitgang te boeken in hun spel. Hierbij komen verschillende facetten van het voetbal voorbij en ligt het accent op het verbeteren van technische vaardigheden.

In de training staat het oefenen met bal centraal waardoor zij continue actief bezig zijn met een bal. We trainen in kleine groepen om van jou een betere en completere voetballer of voetbalster te maken.

  • start twee keer per jaar
  • 10 trainingen/60 minuten
  • enthousiaste, ervaren trainers en trainsters
  • max. 10 spelers/ trainer
  • vanaf 6 jaar

winter zaalvoetbal

In de wintermaanden organiseren wij de 8-weekse cursus ‘Winter Zaalvoetbal’. Ons team leert je de mooiste technieken en vaardigheden.

We trainen op je voetbaltechniek in uitdagende oefenvormen en zorgen ervoor dat je handiger wordt met voetbal.

De ruimte in een zaal is beperkt waardoor wij in kleine groepjes trainen.

Een ander voordeel: deze trainingen gaan altijd door!

movella-hockey-voetbal-loop-school-training-kamp-cursus-kinderen-logo

voetbal kamp

Naast de cursussen organiseren wij de wel bekende voetbalkampen met 3 dagen voetbalplezier.

De dagen zijn gevuld met techniektrainingen, voetbalspellen, wedstrijdjes en nog veel meer. In ieder geval veel voetbal, voetbal en nog eens voetbal.

De voetbal dagen zijn van 09:30 tot 16:00 uur. Movella zorgt voor voldoende eten en drinken voor overdag. Slapen doe je thuis om uitgerust aan de volgende dag te beginnen.

Onder begeleiding van enthousiaste trainers en trainsters, werken we met maximaal 10 spelers per trainer.