inschrijvenbutton

Funkey Hockey (4 en 5 jarigen)
Funkey is een lesprogramma van 3 x 8 lessen voor kinderen van 4 en 5 jaar waarbij FUN in goed leren bewegen centraal staat, ofwel de KEY. De Funkey-trainingen worden gegeven door ervaren trainers van Hockeyschool Movella en zijn gericht op loopscholing, balvaardigheden en een vorm van hockey. Het programma is gericht op het aanleren van motorische- en sociale vaardigheden.

Materiaal
Bij Funkeylessen gebruiken wij verschillende materialen zoals lintjes, hesjes, hoepels, pionnen, banken, zachte ballen en een (knots)hockeyset.

Lesopbouw
Iedere les heeft een duur van ongeveer een uur inclusief een warming-up en afsluiting. De kinderen worden in groepjes verdeeld, zo mogelijk naar leeftijd en Funkey- of andere sportervaring. Vervolgens rouleren de groepjes iedere 10 minuten naar een andere oefening, dit mede om de aandacht vast te houden.

Wachtlijsthockey (vanaf 6 jaar)
Sta je op een wachtlijst bij een vereniging maar wil je wel al heel graag hockeyen dan is wachtlijsthockey wellicht iets voor jou. Tijdens de trainingen worden de beginselen van het hockey aangeleerd zodat instomen in een team soepel verloopt. Elke les duurt een uur waarin 3/4 oefeningen worden gedaan. Een cursus bestaat uit 8/10 lessen.

­