inschrijvenbutton

 

Movella is een organisatie die zich sinds 2007 inzet om jeugd en volwassenen meer te laten bewegen Uit onderzoek is gebleken dat sportende werknemers minder vaak ziek zijn en tevens sneller herstellen dan hun niet-sportende collega's. Ook blijkt dat de jeugd vanaf 15 jaar minder gaat bewegen. Movella wil bewegen stimuleren op verschillende gebieden. Ruim 500 kinderen volgen op dit moment de cursus. Onze techniektrainingen zijn een aanvulling op de reguliere trainingen bij de vereniging. .

Tijdens de training hebben de spelers het grootste gedeelte individueel een bal zodat de technieken een automatisme worden en op de juiste manier kunnen worden toegepast tijdens de wedstrijden.

Ook wordt er tijdens de trainingen aandacht besteed aan de coördinatie waardoor de spelers beter zullen gaan bewegen wat weer bijdraagt in een verhoogde vaardigheid.

Uiteindelijke doel is het plezier, zelfvertrouwen en vaardigheid in een goede combinatie op een hoger niveau te brengen.

Kijk hieronder voor ons aanbod:

Loopschool Movella

De looptraingen bij Movella zijn specifieke looptrainingen geschikt voor sporters die een betere loophouding willen krijgen om zo tot een betere sportprestatie te komen.
Juist voor kinderen is de aandacht voor loopscholing en motoriek belangrijk.
Kinderen zijn gretig en leren snel.
Met een cursus van 10 lessen helpen wij hen gemakkelijker te lopen. Door het aanleren van techniek leer je je spieren en gewrichten optimaal te gebruiken. 
Klik op AGENDA voor locaties en tijden.

Voetbalschool Movella

Voetbalschool Movella verzorgt techniektrainingen aan kinderen vanaf 6 jaar. In maart en september start een cursus die bestaat uit tien lessen en een inhaalles. Tijdens de cursus leren de kinderen nieuwe bewegingen en beleven zij meer plezier aan het voetbalspel. Ook organiseren wij regelmatig voetbaldagen en voetbalkampen in de schoolvakanties. Voetbalschool Movella is op dit moment actief bij diverse verenigingen. Klik op AGENDA voor locaties en tijden. Kijk bij movella voetbal voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden voor de diverse activiteiten.

Hockeyschool Movella

Hockeyschool Movella is een aantal jaar geleden begonnen op het complex bij RingPass. Zeven kinderen hebben daar onze eerste cursus gevolgd. Op dit moment trainen wekelijks bijna 400 kinderen op verschillende complexen. Hockeyschool Movella is op dit moment actief bij diverse verenigingen. Klik op AGENDA voor locaties en tijden. Tijdens deze cursussen leren kinderen zich de nieuwe technieken eigen te maken. Uitdagende oefeningen onder leiding van enthousiaste ervaren trainers. Op elke complex is een coordinator aanwezig om de trainingen te begeleiden en als aanspreekpunt voor ouders die vragen hebben over de trainingen en andere activiteiten.

Korfbalschool Movella

Vanaf september 2013 starten wij op sportcomplex Biesland in Delft korfbaltechniektrainingen voor kinderen vanaf 6 jaar. Verbeter je techniek tijdens onze trainingen. Onder begeleiding van enthousiaste ervaren trainers leer je nieuwe bewegingen en beleef je nog meer plezier aan het mooie spel. Door in kleine spelsituaties te trainen word je nog beter. Inschrijven voor de korfbalschool die start bij korfbalvereniging DES. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dennis Geurts (06-34847034). Voor vragen kun je ook een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Movella Bedrijf in Beweging

Medewerkers van bedrijven en organisaties zijn productiever en melden zich minder vaak ziek dan medewerkers die niet sporten. Het invoeren van een structureel beweegprogramma kan het ziekteverzuimpercentage met 2-4% doen afnemen. Naast de winst die dat oplevert is een medewerker die sport/beweegt productiever dan zijn of haar collega die niet regelmatig sport. Als laatste maar niet het minste argument om uw medewerkers te laten sporten is de sociale component. Medewerkers sporten/bewegen met elkaar. Dit creert een band en een overeenkomstig doel. Ook het aanbieden van sport evenementen op locatie of op het bedrijf zelf behoort tot de mogelijkheden. Meer willen weten? Ga naar de pagina MOVELLA bedrijf in beweging.

­